Dakdekker Noordwijk

Bent u op zoek naar een dakdekker in Noordwijk om uw huis van een nieuwe laag dakpannen te voorzien? Een professional die zijn vak goed verstaat en in de loop der jaren veel ervaring heeft opgedaan op dit gebied en die u hierdoor uitstekend van dienst kan zijn? In dat geval bent u op zoek naar R.A. Daktechniek!

Ook zijn we in bezit van de KOMO certificaten KOMO-procescertificaat BRL 1513 Dakdekken Hellende daken en PBL 0179 Betonpannen. Omdat we dit predicaat dragen bent u bij ons verzekerd van het hoogste kwaliteitsniveau. Wij staan garant voor deskundigheid, advies, goede service en perfecte oplossingen. Om u daarvan te verzekeren krijgt u van ons een revolutionair kwaliteits- en garantieconcept genaamd Daksysteemgarantie Plus aangeboden. Dat houdt voor u in dat u, naast de fabrieksgarantie op de materialen, ook maar liefst 15 jaar garantie op onze diensten krijgt. Zo willen wij u verzekeren van kwaliteit.

Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u eerst informeren naar de mogelijkheden? Voelt u dan vrij om contact met ons op te nemen.

Dé dakdekker in Noordwijk en omgeving

Als u kiest voor RA Daktechniek, kiest u voor kwaliteit. De professionals van R.A. Daktechniek staan bekend om hun nette en zorgvuldige manier van werken, waar zij ook oog hebben voor ‘schoon werken’. Dit betekent dat deze vakmannen de overlast en rommel tot een minimum proberen te beperken, wat voor u als klant erg prettig is. Een mooi startpunt voor uw samenwerking met deze dakdekker in Noordwijk.

  • Razendsnelle service;
  • Geen voorrijkosten bij reparatie;
  • Altijd de beste prijs
  • Vrijblijvende offerte
  • Standaard 10 jaar garantie
  • Enkel materialen met een KOMO keurmerk

Dakdekker Noordwijk: verschillende soorten daken mogelijk

Als u kiest voor R.A. Daktechniek als uw dakdekker Noordwijk, kunt u ook kiezen voor daken van EPDM. Dit is een dakbedekking die bestaat uit een groep synthetische rubbers die een verwachte levensduur van liefst 40 jaar in het Europees klimaat hebben! Ook kunt u kiezen voor de zogenaamde gemodificeerde bitumen als dakbedekking. Dit betekent dat u kiest voor de unieke eigenschappen van dit materiaal: duurzame waterdichtheid, een verwerking en een uitstekende hechting.

Naast EPDM daken en gemodificeerde bitumen daken plaatsen wij ook cool roof dakbedekking en zowel keramische als betonnen dakpannen. Daarnaast maken wij ook extra veilige, duurzame zinken daklijsten op maat.

Ook voor dakisolatie, dakgootreiniging, dakinspectie en dakkapellen in Noordwijk

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor andere diensten. Denk hierbij aan dakisolatie aanbrengen (polyurethaan isolatie), dakgootreiniging, dakrenovatie, dakreparatie, dakinspectie bij de aankoop van een nieuwe woning en het plaatsen van ruwbouw en prefab dakkapellen.

”Daklekkage, wat nu?”

Heeft u een lekkage in uw dak? Geen zorgen: schakel ons in en wij lossen het probleem zo snel mogelijk op. Bij daklekkage is het van essentieel belang dat u zo snel mogelijk handelt. Zo voorkomt u namelijk verdere schade en hogere kosten. Wij nemen de dakreparatie van uw huis in Noordwijk graag op ons.

Contact opnemen voor dakbedekking in Noordwijk

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die R.A. Daktechniek u te bieden heeft op het gebied van dakdekken in Noordwijk? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan! Dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Ook als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen, waarna één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op zal nemen. Of kijk even op onze website rond welke diensten wij allemaal aanbieden.

R.A. Daktechniek is uw dakdekkersbedrijf in Den Haag. Wij zijn verder ook werkzaam als dakdekker in Voorschoten, KaageilandLeiden, ZoetermeerLeiderdorp, LisseVoorschotenScheveningenSassenheim en Rijnsburg.