Uw dakdekker in Lisse

Zoekt u een ervaren dakdekker in Lisse? Maak dan kennis met de specialisten van dakdekkersbedrijf R.A. Daktechniek. Doordat we kunnen terugvallen op onze jarenlange ervaring én kennis hebben van allerlei soorten dakwerken kunnen we ons met recht een specialist noemen. Onze dakdekkers zorgen altijd voor een 100% maatwerkoplossing voor uw dak.

Of het nu gaat om dakrenovatie, daklekkage, dakbedekking of dakreparatie, als uw dakdekker in Lisse verrichten we graag deze werkzaamheden en meer.

Heeft u vertrouwen in ons dakdekkersbedrijf in Lisse? Laat ons dan de dakrenovatie uitvoeren of de daklekkage aanpakken. Vraag direct gratis een vrijblijvende offerte aan, deze ontvangt u binnen een zeer kort tijdsbestek van ons. Mocht u eerst meer informatie willen weten, bijvoorbeeld over de kosten, neem dan gerust contact met ons op.

Dakdekker in Lisse met een nette werkwijze

  • Razendsnelle service;
  • Geen voorrijkosten bij een dakreparatie in Lisse;
  • Altijd de beste prijs;
  • Vrijblijvende offerte;
  • Standaard 10 jaar garantie op al onze dakwerken;
  • Nette en zorgvuldige werkwijze: schoon werken en geen overlast;
  • Enkel materialen met een KOMO keurmerk;
  • Wij werken volgens het bouwbesluit BRL 1513 voor pannendak renovaties;
  • 15 jaar garantie op onze pannendak renovaties.

Duurzame dakbedekking in Lisse

Als u net verhuisd bent naar een nieuwbouwwoning in Lisse moet uw plat dak wellicht nog voorzien worden van dakbedekking. Of bewoont u een monumentaal pand in Lisse en is de oude dakbedekking toe aan een nieuwe laag? Welke reden u ook heeft voor een dakbedekking in Lisse, wij realiseren het voor u.

We verrichten twee soorten dakbedekkingen: EPDM-dakbedekking en bitumineuze dakbedekking. Beiden staan bekend om hun duurzaamheid en weersbestendigheid. Er zijn ook verschillen: de mate van milieuvriendelijkheid en het verschil in de kosten.

EPDM-dakbedekking en bitumineuze dakbedekking

Doordat EPDM-dakbedekking synthetisch rubber bevat en geen chloor, weekmakers, plasticiden en halogenen is het zeer milieuvriendelijk en geschikt voor de aanleg van een groen dak. En EPDM-dakbedekking is erg goedkoop. Bitumineuze dakbedekking ontstaat dan weer tijdens de verwerking van ruwe olie, wat minder milieuvriendelijk is. Wel is deze vorm van dakbedekking geschikt voor zowel een plat dak als licht hellend dak in Lisse.

Huur ons in voor een dakreparatie in Lisse

Vermoedt u een daklekkage? Schakel dan een professionele dakdekker in Lisse in, wij kunnen de dakreparatie in Lisse voor u uitvoeren. Het is belangrijk dat u bij een daklekkage snel actie onderneemt. Als u te lang wacht, kan de schade niet meer te herstellen zijn. Een dakreparatie in Lisse voldoet dan niet meer, u heeft dan een dakrenovatie nodig.

Erkende dakdekker in Lisse

Sinds 2017 neemt R.A. Daktechniek deel aan de stichting Dakmeester. Daardoor mogen we ons met recht Dakmeester noemen, iets waar we bijzonder trots op zijn. Ook zijn we in het bezit van de KOMO-certificaten KOMO-procescertificaat BRL 1513 Dakdekken Hellende daken en PBL 0179 Betonpannen.

Altijd het juiste advies van uw dakdekker in Lisse

Als gerenommeerd dakdekker in Lisse staan we garant voor professionaliteit en deskundigheid. Wij zullen u altijd het juiste advies geven, goede service bieden en met gepaste oplossingen komen. Om u daarvan te verzekeren bieden we een revolutionair kwaliteits- en garantieconcept aan dat DSG [Dak Garantie Systeem] genoemd wordt.

15 jaar garantie op al onze dakwerken

Ons dakdekkersbedrijf in Lisse hanteert maar liefst 15 jaar garantie op alle diensten. Zo bent u naast fabrieksgarantie op de gebruikte materialen ook zeker van garantie op de wijze waarop het hellende dak is gemaakt.

Dakdekkersbedrijf in Lisse en omstreken

Het werkgebied van ons dakdekkersbedrijf beslaat niet alleen Lisse en omgeving. We zijn werkzaam in en rond Den Haag: van Zoetermeer, Oegstgeest en Scheveningen tot Voorschoten, Noordwijk en Leiden. Wij zijn uw dakdekker in Den Haag!

We staan bekend om onze nette en zorgvuldige werkwijze. Onze dakdekker in Lisse beperkt de overlast en rommel tot een absoluut minimum. Dat is voor u wel zo prettig.

De kosten voor een dakdekker in Lisse

U bent vast benieuwd naar de kosten voor het inschakelen van ons dakdekkersbedrijf in Lisse. We proberen altijd de beste prijs voor u te regelen. Helaas kunnen we geen exacte prijzen noemen op onze website. Dat komt omdat we altijd een 100% maatwerkoplossing realiseren, dus de kosten zijn voor elke klus weer anders.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan!

Op zoek naar een dakdekker in Lisse? Kom dan in contact met ons dakdekkersbedrijf in Lisse. U mag direct een offerte aanvragen via ons offerteformulier. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de diensten die wij aanbieden? Bel dan gerust naar 06-34387822 of vul ons contactformulier in.