Dakdekker in Leiden en omstreken

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Leiden of omgeving? Kies dan voor dakdekkersbedrijf R.A. Daktechniek: wij zijn een professional die het dakdekkersvak goed verstaat. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan, waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn.

Besluit u ons dakdekkersbedrijf in Leiden in te huren? Dan gaat u voor de allerbeste dakdekkers die voor u aan de slag gaan met de dakbedekking, dakgoot, afvoer of dakkapel van uw woning in Leiden. U en uw dak verdienen immers de beste kwaliteit en service.

Schakel direct onze hulp in of vraag een vrijblijvende offerte aan. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen, of wilt u informatie ontvangen over de kosten? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.

Goede dakdekker in Leiden

  • Razendsnelle service;
  • Geen voorrijkosten bij een dakreparatie;
  • Altijd de beste prijs;
  • Vrijblijvende offerte;
  • Standaard 10 jaar garantie op al onze dakwerken;
  • Nette en zorgvuldige werkwijze: schoon werken en geen overlast;
  • Enkel materialen met een KOMO-keurmerk;
  • Wij werken volgens het bouwbesluit BRL 1513 voor pannendak renovaties;
  • 15 jaar garantie op onze pannendak renovaties.

Dakbedekking in Leiden: EPDM of bitumen

Bij R.A. Daktechniek, gespecialiseerde dakdekker in Leiden, kunt u kiezen voor diverse soorten dakwerken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor daken van EPDM materiaal. Dit is een dakbedekking die bestaat uit een groep synthetische rubbers met een verwachte levensduur van maar liefst 40 jaar.

Wilt u liever een ander soort dakbedekking voor uw woning in Leiden? Dan kunt u ook gaan voor de zogenaamde gemodificeerde bitumen als dakbedekking. Gemodificeerd bitumen materiaal kent namelijk unieke eigenschappen, zoals: duurzame waterdichtheid, een uitstekende hechting en een eenvoudige verwerking.

“Voor elk soort daktechniek, van nieuwbouw, daklekkage en dakrenovatie tot dakreparatie en onderhoud, zijn wij uw professionele dakdekker in Leiden en omgeving.”

Dakreparatie in Leiden na een daklekkage

Ervaart u problemen aan uw hellend dak in Leiden, bijvoorbeeld door een daklekkage? Laat ons de dakreparatie in Leiden dan verzorgen. Onze dakdekkers repareren snel scheurtjes en andere schade aan uw hellend dak. Snel handelen is vereist, want als u te lang wacht met de dakreparatie in Leiden kan de daklekkage van kwaad tot erger gaan. De kosten zullen dan snel oplopen. Na ons reparatiewerk geniet u weer van een sterk, waterdicht en tochtvrij dak.

Voor een snelle dakreparatie in Leiden zit u goed bij ons. Bij spoed zijn onze dakdekkers razendsnel ter plaatse. Huur ons bij schade op tijd in voor een professionele dakreparatie.

De werkzaamheden die wij verrichten

U kunt ons dakdekkersbedrijf in Leiden inschakelen voor een groot aantal diensten. Elk onderdeel van uw hellend dak kunnen wij onder handen nemen: de dakgoot, afvoer, dakpannen, dakkapel en dakbedekking. Bovendien verrichten wij ook dakinspecties, bijvoorbeeld bij de aankoop van een nieuwe woning. We inspecteren het dak op mankementen, onze conclusie delen we in een rapport. Met dit rapport staat u zekerder bij de onderhandelingen. Welk deel van uw dak laat u vervangen door een dakdekker in Leiden? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Dakdekker in Leiden: altijd de beste prijs

Bij ons dakdekkersbedrijf in Leiden geniet u te allen tijde van kwalitatieve dienstverlening voor de beste prijs. Zo rekenen wij geen voorrijkosten bij een dakreparatie. Hoe hoog de kosten precies voor u zijn, is afhankelijk van de werkzaamheden die wij verrichten. Om verrassingen achteraf te voorkomen, stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. Zodoende weet u qua kosten altijd precies waar u aan toe bent.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Dan weet u snel genoeg de exacte prijs voor uw dakreparatie in Leiden.

Dakdekkersbedrijf in Leiden dat staat voor professionaliteit en deskundigheid

Als erkend Dakmeester in de provincie Zuid-Holland staan we garant voor professionaliteit en deskundigheid. Wij zullen u altijd het juiste advies geven, goede service bieden en met gepaste oplossingen komen. Om u daarvan te verzekeren bieden we een revolutionair kwaliteits- en garantieconcept aan, dat DSG [Dak Garantie Systeem] genoemd wordt. Daarnaast zijn we als dakdekkersbedrijf aangesloten bij KOMO, het landelijke netwerk van gekwalificeerde dakdekkers en producenten van hellende daken. We bezitten over meerdere KOMO-certificaten, waaronder het KOMO-procescertificaat BRL 1513 Dakdekken Hellende daken en het certificaat PBL 0179 Betonpannen.

We bieden u als dakdekker in Leiden 15 jaar garantie aan op onze diensten. Zo bent u naast fabrieksgarantie op de gebruikte materialen ook zeker van garantie op de wijze waarop het hellend dak is gemaakt.

“Wij werken voornamelijk voor particulieren, maar ook gemeentes, woningbouwcorporaties, makelaars, aannemers en ontwikkelaars huren ons dakdekkersbedrijf in.”

Dakdekkers die netjes te werk gaan

De dakdekkers die in dienst zijn van R.A. Daktechniek voeren de werkzaamheden aan uw dak op een nette, zorgvuldige manier uit. Deze werkwijze vinden wij volkomen normaal en hameren hier dan vaak op bij onze mannen en nieuwe medewerkers. We werken snel, secuur, specialistisch en solide.

Als het werk op het dak klaar is, ruimen we de boel op en zorgen we ervoor dat de plek er schoon bij ligt. Ook proberen we om de overlast zoveel mogelijk te beperken tijdens de werkzaamheden, zodat u en uw buren zo min mogelijk overlast hebben.

Schakel de deskundige dakdekker in Leiden in

Zoekt u een dakdekker in Leiden en heeft u interesse in één van de diensten van ons dakdekkersbedrijf? Schakel dan direct onze professionele hulp in. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wacht bij schade niet te lang, om erger te voorkomen. Bekijk vandaag nog onze website voor een overzicht aan alle mogelijkheden voor dakbedekking in Leiden.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen voor één of meerdere van onze diensten? Neem dan gerust contact op. Heeft u een spoedvraag? Dan kunt u altijd bellen naar: 06-34387822. Wij helpen u graag uit de brand.

Wij zijn verder ook werkzaam als dakdekkersbedrijf in Den Haag, Noordwijk, Zoetermeer, Leiderdorp, LisseVoorschoten, ScheveningenSassenheim en Rijnsburg.