Dakdekker in Leiden en omstreken

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Leiden of omstreken? Kies dan voor dakdekkersbedrijf R.A. Daktechniek: een professional die zijn vak goed verstaat. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan, waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn.

Besluit u ons dakdekkersbedrijf in Leiden in te huren? Dan gaat u voor de allerbeste dakdekkers die voor u aan de slag gaan met de dakbedekking, dakgoot, afvoer of dakkapel van uw woning in Leiden. U en uw dak verdienen immers de beste kwaliteit en service.

Schakel direct onze hulp in of vraag een vrijblijvende offerte aan. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen of wilt u informatie ontvangen over de kosten? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.

Goede dakdekker in Leiden

  • Razendsnelle service;
  • Geen voorrijkosten bij een dakreparatie in Leiden;
  • Altijd de beste prijs;
  • Vrijblijvende offerte;
  • Standaard 10 jaar garantie op al onze dakwerken;
  • Nette en zorgvuldige werkwijze: schoon werken en geen overlast;
  • Enkel materialen met een KOMO-keurmerk;
  • Wij werken volgens het bouwbesluit BRL 1513 voor pannendak renovaties;
  • 15 jaar garantie op onze pannendak renovaties.

Dakbedekking in Leiden: EPDM en bitumen

Bij R.A. Daktechniek, dakdekker in Leiden, kunt u kiezen voor diverse soorten dakwerken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor daken van EPDM materiaal. Dit is een dakbedekking die bestaat uit een groep synthetische rubbers met een verwachte levensduur van maar liefst 40 jaar.

Wilt u liever een ander soort dakbedekking voor uw woning in Leiden? Dan kunt u ook gaan voor de zogenaamde gemodificeerde bitumen als dakbedekking. Gemodificeerd bitumen materiaal kent namelijk unieke eigenschappen, zoals: duurzame waterdichtheid, een uitstekende hechting en een eenvoudige verwerking.

“Voor elk soort daktechniek, van nieuwbouw, daklekkage en dakrenovatie tot dakreparatie en onderhoud, zijn wij uw professionele partner in Leiden en omgeving.”

Dakreparatie in Leiden na daklekkage

Ervaart u problemen aan uw hellend dak in Leiden, bijvoorbeeld door een daklekkage? Laat ons de dakreparatie in Leiden dan verzorgen. Onze dakdekkers repareren snel scheurtjes en andere schade aan uw hellend dak. Snel handelen is vereist, want als u te lang wacht met de dakreparatie in Leiden kan de daklekkage van kwaad tot erger gaan. De kosten zullen dan snel oplopen. Na ons reparatiewerk geniet u weer van een sterk, waterdicht en tochtvrij dak.

Voor dakreparatie in Leiden zit u goed bij ons. Bij spoed zijn onze dakdekkers razendsnel ter plaatse. Huur ons bij schade op tijd in voor een professionele dakreparatie.

Dakdekker in Leiden: altijd de beste prijs

Bij ons dakdekkersbedrijf in Leiden geniet u te allen tijde van kwalitatieve dienstverlening voor de beste prijs. Zo rekenen wij geen voorrijkosten. Hoe hoog de kosten precies voor u zijn, is afhankelijk van de werkzaamheden die wij verrichten. Om verrassingen achteraf te voorkomen, stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. Zodoende weet u qua kosten altijd precies waar u aan toe bent.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Dan weet u snel genoeg de exacte prijs voor uw dakreparatie in Leiden.

Ons dakdekkersbedrijf in Leiden staat voor professionaliteit en deskundigheid

Als erkend Dakmeester staan we garant voor professionaliteit en deskundigheid. Wij zullen u altijd het juiste advies geven, goede service bieden en met gepaste oplossingen komen. Om u daarvan te verzekeren bieden we een revolutionair kwaliteits- en garantieconcept aan dat Daksysteemgarantie PLUS (DSG PLUS) genoemd wordt.

We bieden u als dakdekker in Leiden 15 jaar garantie aan op onze diensten. Zo bent u naast fabrieksgarantie op de gebruikte materialen ook zeker van garantie op de wijze waarop het hellend dak is gemaakt.

“Wij werken voornamelijk voor particulieren. Maar ook gemeentes, woningbouwcorporaties, makelaars, aannemers en ontwikkelaars huren ons in.”

Dakdekkers die netjes te werk gaan

De dakdekkers die in dienst zijn van R.A. Daktechniek voeren de werkzaamheden aan uw dak op een nette, zorgvuldige manier uit. Deze werkwijze vinden wij volkomen normaal en hameren hier dan vaak op bij de mannen en nieuwe medewerkers.

Als het werk op het dak klaar is, ruimen we de boel op en zorgen we ervoor dat de plek er schoon bij ligt. Ook proberen we om de overlast zoveel mogelijk te beperken tijdens de werkzaamheden. Zodat u en uw buren er geen zo min mogelijk last van hebben.

Schakel de deskundige dakdekker in Leiden in

Zoekt u een dakdekker te Leiden en heeft u interesse in één van de diensten van ons dakdekkersbedrijf in Leiden? Schakel dan direct onze professionele hulp in. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wacht bij schade niet te lang, om erger te voorkomen. Bekijk vandaag nog onze website voor een overzicht aan alle mogelijkheden voor dakbedekking in Leiden.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen voor één of meerdere van onze diensten? Neem dan gerust contact op. Heeft u een spoedvraag? Dan kunt u altijd bellen naar: 06-34387822. Wij helpen u graag uit de brand.

Wij zijn als dakdekkersbedrijf verder ook werkzaam onder meer als dakdekker in Den Haag, Noordwijk,  Zoetermeer, Leiderdorp,   Lisse,   Voorschoten,   ScheveningenSassenheim en als dakdekker in Rijnsburg.