Dakdekkers Sassenheim

Bent u op zoek naar goede dakdekkers in Sassenheim en omstreken die uw huis van een nieuwe laag dakpannen kan voorzien? Een professional die zijn vak goed verstaat en in de loop der jaren veel ervaring heeft opgedaan op dit gebied en die u hierdoor uitstekend van dienst kan zijn? In dat geval bent u op zoek naar RA Daktechniek!

Ook zijn we in bezit van de KOMO certificaten KOMO-procescertificaat BRL 1513 Dakdekken Hellende daken en PBL 0179 Betonpannen. Omdat we dit predicaat dragen bent u bij ons verzekerd van het hoogste kwaliteitsniveau. Wij staan garant voor deskundigheid, advies, goede service en perfecte oplossingen. Om u daarvan te verzekeren krijgt u van ons een revolutionair kwaliteits- en garantieconcept genaamd Daksysteemgarantie Plus aangeboden. Dat houdt voor u in dat u, naast de fabrieksgarantie op de materialen, ook maar liefst 15 jaar garantie op onze diensten krijgt. Zo willen wij u verzekeren van kwaliteit.

Kiezen voor dakdekkers Sassenheim

Als u kiest voor RA Daktechniek, kiest u voor kwaliteit. De professionals van RA Daktechniek staan bekend om hun nette en zorgvuldige manier van werken, waar zij ook oog hebben voor ‘schoon werken’. Dit betekent dat deze vakmannen de overlast en rommel tot een minimum proberen te beperken, wat voor u als klant erg prettig is. Een mooi startpunt voor uw samenwerking met deze dakdekker Sassenheim.

Daken en goten – Dakdekkers Sassenheim

Als u kiest voor RA Daktechniek als uw dakdekker Sassenheim, kunt u ook kiezen voor daken van EPDM. Dit is een dakbedekking die bestaat uit een groep synthetische rubbers die een verwachte levensduur van liefst 40 jaar in het Europees klimaat hebben! Ook kunt u kiezen voor de zogenaamde gemodificeerde bitumen als dakbedekking Sassenheim. Dit betekent dat u kiest voor de unieke eigenschappen van dit materiaal: duurzame waterdichtheid, een uitstekende hechting en een eenvoudige verwerking.

Contact opnemen met een dakdekkers in Sassenheim

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die RA Daktechniek u te bieden heeft op het gebied van dakdekkers in Sassenheim? Bekijk vandaag nog de website voor een overzicht aan alle mogelijkheden. Ook kunt u hier alle informatie vinden om zelf contact op te nemen om al uw vragen en opmerkingen te stellen of een vrijblijvend gesprek aan te vragen!

RA Daktechniek is uw dakdekkersbedrijf in Den Haag. Wij zijn verder ook werkzaam als dakdekker in Leiden, KaageilandNoordwijkZoetermeerLeiderdorpLisseVoorschotenScheveningen, en als dakdekker in Rijnsburg.