Dakdekker in Den Haag

Dakdekker in Den Haag inschakelen? Misschien is uw dak aan reparatie toe omdat hij schade heeft opgelopen door storm, of is het weer tijd voor een dakinspectie? Wanneer er sprake is van schade aan het dak, raden we aan om zo snel mogelijk een professional in te schakelen. Op deze manier wordt meer schade en een grote kostenpost voorkomen. Ga bij voorkeur in zee met een dakdekker die snelle service biedt en gecertificeerd is. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen Offerte aanvragen

 • Razendsnelle service
 • Geen voorrijkosten bij reparatie
 • Standaard 10 jaar garantie
 • Altijd vrijblijvende offerte

Investeren in een professionele dakdekker

Uw woning is u niet alleen veel waard, maar is daadwerkelijk veel waard. Niet zo gek dus, dat veel professionals aanraden om uw woning goed te laten onderhouden. Een goed onderhouden en goed geïnstalleerd dak beschermt de inhoud van de woning. Merkt u dat er vochtplekken op de muren ontstaan, of hoort u tijdens een regenbui iets druppelen in het dak? Wanneer u merkt dat uw dak verouderd is, er een dakpan ontbreekt of het dak geïsoleerd moet worden, raden we aan om een dakdekker in te schakelen.

Verschillende soorten daken en dakbedekking

Wij maken geen onderscheid in het type dakbedekking of het soort dak. Zowel voor nieuwbouwwoningen als monumentale panden verzorgen onze dakdekkers de dakbedekking in Den Haag. Hierbij kunt u kiezen uit EPDM dakbedekking of bitumen dakbedekking. Het materiaal EPDM bestaat uit een groep synthetische rubbers, deze rubbers zorgen voor een extra lange levensduur van 40 jaar. Bitumen dakbedekking is duurzaam en kent bijzondere eigenschappen als waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Gespecialiseerde dakdekker in Den Haag

 • Razendsnelle service;
 • Geen voorrijkosten bij een dakreparatie in Den Haag;
 • Altijd de beste prijs;
 • Vrijblijvende offerte;
 • Standaard 10 jaar garantie op al onze dakwerken;
 • Nette en zorgvuldige werkwijze: schoon werken en geen overlast;
 • Enkel materialen met een KOMO-keurmerk;
 • Wij werken volgens het bouwbesluit BRL 1513 voor pannendak renovaties;
 • 15 jaar garantie op onze pannendak renovaties.

Van dakinspectie tot dakrenovatie

Bij ons dakdekkersbedrijf in Den Haag kunt u terecht voor een verscheidenheid aan dakdekkersdiensten. Hierbij kunt u denken aan bitumineuze dakbedekking, isolatie, EPDM dakbedekking, dakpannen en nog veel meer. Maar ook voor dakgootreiniging, dakrenovatie, dakreparatie en een dakinspectie bij de aankoop van een woning in Den Haag moet u bij ons wezen. Wat voor type dak u ook heeft: wij weten er wel raad mee.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Dakreparatie Den Haag

Dakinspectie laten uitvoeren bij aankoop woning

Wanneer u op het punt staat om een huis te kopen in Den Haag, overweeg dan zeker een dakinspectie te laten uitvoeren door een deskundige dakdekker van R.A. Daktechniek. Wij zullen het dak van de woning inspecteren op mankementen. Als we onvolkomenheden op het dak aantreffen, leggen we dit vast in een rapport.

Bij de onderhandelingen kunt u dit rapport aandragen en eventueel sturen op een lagere vraagprijs. Door een dakinspectie te laten uitvoeren door een professioneel dakdekkersbedrijf komt u exact te weten hoe het ervoor staat met het dak. De kosten voor een dakinspectie vallen erg mee, zeker als hiermee de vraagprijs lager uitvalt.

Daklekkage ontdekt? Dakreparatie in Den Haag biedt redding

Een daklekkage is uiterst vervelend, omdat het voor veel schade en ongemak kan zorgen. Bij een vermoeden van daklekkage is het verstandig om snel in actie te komen. Hoe langer u wacht, hoe hoger de schade zal oplopen. Wij nemen graag de dakreparatie in Den Haag voor onze rekening. Onze dakdekkers repareren de schade en zorgen weer voor een sterk, waterdicht en tochtvrij dak.

Met spoed een dakdekker in Den Haag nodig? Wij helpen u uit de brand met een vakkundige dakreparatie in Den Haag. Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan weet u snel wat de kosten zullen zijn. Goed om te weten is dat wij geen voorrijkosten rekenen.

Dakbedekking Den Haag
Dakdekker Den Haag

Daklekkage verhelpen

Een daklekkage is uiterst vervelend, omdat het voor veel schade en ongemak kan zorgen. Bij een vermoeden van daklekkage is het verstandig om snel in actie te komen. Hoe langer u wacht, hoe hoger de schade aan het dak zal oplopen. Wij nemen graag de dakreparatie in Den Haag voor onze rekening. Onze dakdekkers repareren de schade en zorgen weer voor een sterk, waterdicht en tochtvrij dak.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Dakpannen vervangen

Als dakdekkersbedrijf in Den Haag zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van dakpannen, loodwerk en schoorstenen. Onze dakdekkers plaatsen zowel keramische dakpannen als betonnen dakpannen. De keramische dakpan is een hoogwaardig natuurproduct van gebakken klei. Een dakpan van beton heeft een glad oppervlakte, bovendien bestaan er ook varianten met een glazuren toplaag.

15 jaar garantie op al onze dakwerken

Omdat wij u kwaliteit willen verzekeren krijgt u, naast de fabrieksgarantie op de materialen die we gebruiken, maar liefst 15 jaar garantie op onze dakbedekking in Den Haag. Bovendien bieden we u een revolutionair kwaliteits- en garantieconcept aan, genaamd DSG [Dak Garantie Systeem]. Hiermee staan we voor professionaliteit en deskundigheid. We geven u goed advies, persoonlijke service en komen met gepaste oplossingen. Als professionele dakdekker in Den Haag verzekeren we u te allen tijde van de beste kwaliteit en de beste prijs. Dáár kunt u op rekenen.

Dakbedekking aanleggen in Den Haag, Leiden en Lisse

Naast Den Haag zijn wij met ons dakdekkersbedrijf ook actief als dakdekker in LisseLeidenVoorschotenNoordwijken Leiderdorp.

Ook bieden we andere dakwerken aan, bijvoorbeeld dakisolatie en dakrenovatie. Met goede dakisolatie verhoogt u het comfort in uw huis en u verlaagt ook nog eens de energiekosten.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Dakbedekking Den Haag

Gerenommeerde dakdekker in Den Haag

Dat u bij ons verzekerd bent van kwaliteit en service, blijkt wel uit het feit dat steeds meer klanten kiezen voor R.A. Daktechniek. Zo zijn wij in 2012, 2013 én 2014 uitgeroepen tot ‘Beste bedrijf’. Wij zijn als gespecialiseerde dakdekker in Den Haag van vele markten thuis, onze dakdekkers zijn snel, secuur, specialistisch én solide.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Gecertificeerd dakdekkersbedrijf

R.A. Daktechniek is aangesloten bij KOMO, het landelijke netwerk van gekwalificeerde dakdekkers en producenten van hellende daken. We zijn in het bezit van diverse KOMO-certificaten, waaronder het KOMO-procescertificaat BRL 1513 Dakdekken Hellende daken en PBL 0179 Betonpannen. Doordat wij meerdere keren voor het behoud van onze certificaten worden gecontroleerd, blijft u altijd van dezelfde hoogwaardige kwaliteit verzekerd. Daarnaast zijn wij de eerste erkende Dakmeester in de provincie Zuid-Holland.

U bent gegarandeerd van:

 • Razendsnelle service;
 • Geen voorrijkosten bij een dakreparatie in Den Haag;
 • Altijd de beste prijs;
 • Vrijblijvende offerte;
 • Standaard 10 jaar garantie op al onze dakwerken;
 • Nette en zorgvuldige werkwijze: schoon werken en geen overlast;
 • Enkel materialen met een KOMO-keurmerk;
 • Wij werken volgens het bouwbesluit BRL 1513 voor pannendak renovaties;
 • 15 jaar garantie op onze pannendak renovaties.

Dakdekker in Den Haag nodig? Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat wij als dakdekker in Den Haag kunnen betekenen in uw situatie? Misschien lekt uw dak, zijn er andere mankementen aan het dak of wilt u een inspectie van het dak laten uitvoeren. Wij helpen u met veel passie verder. Neem gerust contact met ons op, u kunt contact opnemen via het contactformulier of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan weet u qua kosten precies waar u aan toe bent.

Wilt u meer weten over wat we voor uw dak kunnen betekenen? Geen probleem, wij zijn gewoon bereikbaar als u meer informatie wenst en beantwoorden uw vragen met plezier. Ons telefoonnummer is 06-34387822. Wij zijn R.A. Daktechniek en wij staan te allen tijde klaar voor u en uw dak.

Contact opnemen Offerte aanvragen