Dakgootreiniging

Dakgootreiniging: voorkom lekkages en extra kosten

Dakgoten zijn in ons regenachtige land een cruciaal onderdeel van het rioolstelsel. Nederland kent twee soorten rioolstelsels; de gescheiden stelsels en de gezamenlijke stelsels. Bij de gescheiden stelsels wordt het hemelwater en het vuilwater in aparte rioolbuizen afgevoerd. Bij de gezamenlijke stelsels wordt het hemelwaterafvoer en het vuilwater in één rioolbuis afgevoerd.

In nieuwbouwwijken zien we veelal gescheiden stelsels, bij de oudere wijken vaak niet. Dit veroorzaakt daar aantoonbaar meer verstoppingsproblemen. Als u uw dakgoot niet reinigt, spoelt het vuil uit de dakgoot in de grondleiding. De grondleiding is immers de hoofdafvoer. Dit veroorzaakt vervolgens snel verstoppingen. Met het periodiek laten reinigen van uw dakgoten door specialist R.A. Daktechniek vermindert u de kans op deze verstoppingen. Hiermee bespaart u zich meestal vervelende lekkages en extra kosten.

Het advies van R.A. Daktechniek

Wij adviseren u dit minstens één keer per jaar uit te voeren, aan het eind van de herfst. Kies daarbij voor ons aantrekkelijke dakonderhoudscontract. Dan heeft u altijd zekerheid dat elk jaar uw goten én dak gecontroleerd en schoon zijn. We maken alles schoon, plaatsen pannen recht en maken uw dak winterklaar. Ideaal als u al wat ouder bent, druk bent of hoogtevrees heeft.

Meer informatie of vrijblijvende offerte

Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via contact of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.