Dakbedekking Lisse

Bent u op zoek naar dakbedekking in Lisse en omstreken om uw huis van een nieuwe laag dakpannen te voorzien? Een professional die zijn vak goed verstaat en in de loop der jaren veel ervaring heeft opgedaan op dit gebied en die u hierdoor uitstekend van dienst kan zijn? In dat geval bent u op zoek naar RA Daktechniek!

R.A. Daktechniek is een gecertificeerde dakmeester. Ons bedrijf is sinds 2017 participant bij de Stichting Dakmeester, iets waar wij trots op zijn. Wij beschikken over diverse KOMO certificaten, waaronder het KOMO-procescertificaat BRL 1513 Dakdekken Hellende daken en PBL 0179 Betonpannen. Door certificatie van ons bedrijf weet u zeker dat u kiest voor een dakdekker die voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit staat. Omdat wij meerdere keren voor het behoud van onze certificaten worden gecontroleerd, blijft u altijd van die kwaliteit verzekerd. Omdat wij u kwaliteit willen verzekeren krijgt u daarom, naast de fabrieksgarantie op de materialen die we gebruiken, maar liefst 15 jaar garantie op onze dakbedekking.

Kiezen voor dakbedekking Lisse

Als u kiest voor RA Daktechniek, kiest u voor kwaliteit. De professionals van RA Daktechniek staan bekend om hun nette en zorgvuldige manier van werken, waar zij ook oog hebben voor ‘schoon werken’. Dit betekent dat deze vakmannen de overlast en rommel tot een minimum proberen te beperken, wat voor u als klant erg prettig is. Een mooi startpunt voor uw samenwerking met deze dakdekker Lisse.

Daken en goten – dakbedekking Lisse

Als u kiest voor RA Daktechniek als uw dakdekker Lisse, kunt u ook kiezen voor daken van EPDM. Dit is een dakbedekking die bestaat uit een groep synthetische rubbers die een verwachte levensduur van liefst 40 jaar in het Europees klimaat hebben! Ook kunt u kiezen voor de zogenaamde gemodificeerde bitumen als dakbedekking Lisse. Dit betekent dat u kiest voor de unieke eigenschappen van dit materiaal: duurzame waterdichtheid, een uitstekende hechting en een eenvoudige verwerking.

Contact opnemen voor dakbedekking Lisse

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die RA Daktechniek u te bieden heeft op het gebied van dakdekking in Lisse? Bekijk vandaag nog de website voor een overzicht van alle diensten. Ook kunt u hier alle informatie vinden om zelf contact op te nemen om al uw vragen en opmerkingen te stellen of een vrijblijvend gesprek aan te vragen!

Naast Lisse zijn wij als dakdekkersbedrijf ook werkzaam als dakdekker in VoorschotenKaageilandNoordwijk,  Zoetermeer, Leiderdorp,  Rijnsburg,  Voorschoten,  ScheveningenSassenheim en als dakdekker in Leiden. RA Daktechniek is uw dakdekker in Den Haag.