Dakdekker Kaageiland

Zoekt u een dakdekker op Kaageiland die uw huis op professionele wijze voorziet van dakbedekking? R.A. Daktechniek is een expert op het gebied van dakbedekking. Bij ons wordt u geholpen door ervaren dakdekkers die u voor een zeer goede prijs voorzien van een razendsnelle service, omdat u en uw woning nu eenmaal de beste service verdienen. Wij beschikken over de beste dakdekkers op Kaageiland en omstreken en zijn actief voor particulieren, maar ook gemeentes, woningbouwcorporaties, makelaars, aannemers en ontwikkelaars schakelen ons in.R.A. Daktechniek kan u sinds kort een revolutionair kwaliteits- en garantieconcept genaamd Daksysteemgarantie PLUS aanbieden! Als dakbedekking bedrijf zijn we namelijk gecertificeerd, waardoor wij voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit staan. Wij mogen sinds 2017 het predicaat Dakmeester dragen en willen u laten zien dat wij de behaalde certificaten waard zijn. Daarom krijgt u van ons 15 jaar garantie op onze diensten. Zo willen we u zekerheid geven dat wij alle eventuele risico’s geïdentificeerd hebben en alle technieken op het gebied van daktechniek op deskundige wijze beheersen. U kunt dus naast de fabrieksgarantie op de materialen ook terugvallen op onze eigen garantie op de door ons verleende diensten. RA Daktechniek verleent ook diensten als dakdekkersbedrijf in Den Haag.

Vakkundige dakdekkers op Kaageiland

Kiest u voor een dakdekker van R.A. Daktechniek voor uw klus? Wij sturen makkelijk en snel een dakdekker naar Kaageiland om uw huis een stukje strakker te maken dankzij mooi gelegde dakpannen. Als u kiest voor een dakdekker van R.A. Daktechniek, kiest u voor kwaliteit. Onze professionals hebben allen jarenlange ervaring en staan bekend om hun nette en zorgvuldige manier van werken. Zij hebben oog voor ‘schoon werken’, wat betekent dat onze dakdekkers in Leiden de overlast en rommel tot een minimum proberen te beperken. Dat is voor u als klant wel zo prettig! Daarnaast bieden wij bij R.A. Daktechniek u:

  • Razendsnelle service;
  • Vrijblijvende offerte;
  • Geen voorrijkosten bij reparatie;
  • Standaard tien jaar garantie;
  • Altijd de beste prijs;
  • Enkel materialen met een KOMO keurmerk.

Kies uw dakbedekking bij R.A. Daktechniek

Bij R.A. Daktechniek, dakdekker op Kaageiland, kunt u kiezen voor diverse soorten daken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor daken van EPDM materiaal; een dakbedekking die bestaat uit een groep synthetische rubbers met een verwachte levensduur van maar liefst 40 jaar (in Europees klimaat)! Wilt u liever iets anders? Dan kunt u ook kiezen voor de zogenaamde gemodificeerde bitumen als dakbedekking. Gemodificeerd bitumen materiaal heeft namelijk unieke eigenschappen zoals een uitstekende hechting, duurzame waterdichtheid en een eenvoudige verwerking. Meer weten over de soorten daken? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak!

Neem contact op

Heeft u interesse gekregen in één van de dakbedekkingen van R.A. Daktechniek? Op onze website staat een overzicht van alle mogelijkheden voor dakbedekking op Kaageiland. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen, maar ook meteen een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Bij interesse neemt u via onderstaande buttons contact met ons op. Voor spoedaanvragen naar een dakdekker op Kaageiland kunt u direct bellen naar: 06-34387822. Wij zijn u graag van dienst.

Wij zijn verder ook werkzaam als dakdekker in Den HaagLeidenNoordwijkZoetermeerLeiderdorpLisseVoorschotenScheveningenSassenheim en Rijnsburg.