Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking: Duurzaam en weerbaar

Bitumen dakbedekking wordt al sinds jaar en dag gebruikt voor de bedekking van platte daken. Bitumineuze dakbedekking, ook wel dakleer genoemd, is dan ook een uitstekende manier om het platte dak van uw woning, aanbouw, veranda of dakkapel te bedekken. R.A. Daktechniek voorziet uw platte of licht hellende daken zonder problemen van een kwalitatieve bitumineuze dakbedekking. Hiervoor gebruiken wij de zogenaamde gemodificeerde bitumen. Dit is bitumen met extra toegevoegde kunststoffen om de kwaliteit nog hoger te maken.

Wat is een bitumen dakbedekking precies?

Bitumen is een product dat ontstaat tijdens de verwerking van ruwe olie en heeft de perfecte eigenschappen voor dakbedekking. Bitumen dakbedekking is dan voor vrijwel ieder plat of licht hellend dak geschikt door de eigenschappen van dit product. Een bitumineuze dakbedekking is dan ook:

  • Waterdicht
  • Enorm sterk
  • Toepasbaar op vele soorten ondergronden
  • Bestand tegen chemicaliën

Bitumen is dus een zeer duurzaam en kwalitatief product voor de bekleding van daken. Toch gebruiken wij van R.A. Daktechniek gemodificeerde bitumen voor de bekleding van uw dak. Door gebruik te maken van de zogenoemde APP of SBS bitumen verzekeren wij u van nog meer kwaliteit en duurzaamheid.

Advies op maat

Voor bitumineuze dakbedekking bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring met de toepassing van bitumen als dakbedekking, kunnen wij u altijd van een passend advies voorzien. Wij adviseren u dan ook graag voor de juiste oplossingen voor een duurzaam en waterdicht dak.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Heeft u een lekkend dak, is uw dak aan vervanging toe of heeft u een nieuw dak dat bekleed moet worden met een bitumineuze dakbedekking? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor een dakbedekking van bitumen!