Op zoek naar een ervaren dakdekker in Den Haag?

R.A. Daktechniek gaat voor u aan de slag. Het allerbeste materiaal gebruiken wij voor uw huis.
Neem eenvoudig contact met ons op of vraag een offerte aan.
Contact opnemen Offerte aanvragen

 • Razendsnelle service
 • Geen voorrijkosten bij reparatie
 • Standaard 10 jaar garantie
 • Altijd vrijblijvende offerte

Ervaren dakdekker in Den Haag

Voor een dakdekker in Den Haag bent u van harte welkom bij de specialisten van dakdekkersbedrijf R.A. Daktechniek uit Oegstgeest. Uw woning én uw dak zijn natuurlijk erg waardevol voor u. Daarom is het belangrijk dat enkel de allerbeste dakdekkers aan de slag gaan met de dakgoot, afvoer, dakpannen, dakkapel of dakbedekking van uw woning in Den Haag. Aarzel niet en kies voor ons dakdekkersbedrijf in Den Haag! Wij beschikken over professionele en ervaren dakdekkers.

“Ieder dak is uniek, ook dat van u. Daarom adviseren en realiseren wij altijd een 100% maatwerkoplossing voor uw dak.”

 

Schakel direct onze deskundige hulp in en ervaar de voordelen zelf van ons dakdekkersbedrijf. Heeft u een vraag over de kosten of bent u benieuwd naar wat we als dakdekker in Den Haag voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Gespecialiseerde dakdekker in Den Haag

 • Razendsnelle service;
 • Geen voorrijkosten bij een dakreparatie in Den Haag;
 • Altijd de beste prijs;
 • Vrijblijvende offerte;
 • Standaard 10 jaar garantie op al onze dakwerken;
 • Nette en zorgvuldige werkwijze: schoon werken en geen overlast;
 • Enkel materialen met een KOMO-keurmerk;
 • Wij werken volgens het bouwbesluit BRL 1513 voor pannendak renovaties;
 • 15 jaar garantie op onze pannendak renovaties.

Van dakinspectie tot dakrenovatie

Bij ons dakdekkersbedrijf in Den Haag kunt u terecht voor een verscheidenheid aan dakdekkersdiensten. Hierbij kunt u denken aan bitumineuze dakbedekkingisolatieEPDM dakbedekkingdakpannen en nog veel meer. Maar ook voor dakgootreiniging, dakrenovatie, dakreparatie en een dakinspectie bij de aankoop van een woning in Den Haag moet u bij ons wezen. Wat voor type dak u ook heeft: wij weten er wel raad mee.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Dakreparatie Den Haag

Dakinspectie laten uitvoeren bij aankoop woning

Wanneer u op het punt staat om een huis te kopen in Den Haag, overweeg dan zeker een dakinspectie te laten uitvoeren door een deskundige dakdekker van R.A. Daktechniek. Wij zullen het dak van de woning inspecteren op mankementen. Als we onvolkomenheden aantreffen, leggen we dit vast in een rapport.

Bij de onderhandelingen kunt u dit rapport aandragen en eventueel sturen op een lagere vraagprijs. Door een dakinspectie te laten uitvoeren door een professioneel dakdekkersbedrijf komt u exact te weten hoe het ervoor staat met het dak. De kosten voor een dakinspectie vallen erg mee, zeker als hiermee de vraagprijs lager uitvalt.

Daklekkage ontdekt? Dakreparatie in Den Haag biedt redding

Een daklekkage is uiterst vervelend, omdat het voor veel schade en ongemak kan zorgen. Bij een vermoeden van daklekkage is het verstandig om snel in actie te komen. Hoe langer u wacht, hoe hoger de schade zal oplopen. Wij nemen graag de dakreparatie in Den Haag voor onze rekening. Onze dakdekkers repareren de schade en zorgen weer voor een sterk, waterdicht en tochtvrij dak.

Met spoed een dakdekker in Den Haag nodig? Wij helpen u uit de brand met een vakkundige dakreparatie in Den Haag. Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan weet u snel wat de kosten zullen zijn. Goed om te weten is dat wij geen voorrijkosten rekenen.

Dakbedekking Den Haag
Dakdekker Den Haag

Dakpannen vervangen

Als dakdekkersbedrijf in Den Haag zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van dakpannen, loodwerk en schoorstenen. Onze dakdekkers plaatsen zowel keramische dakpannen als betonnen dakpannen. De keramische dakpan is een hoogwaardig natuurproduct van gebakken klei. Een dakpan van beton heeft een glad oppervlakte en er zijn ook varianten met een glazuren toplaag.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Dakbedekking aanleggen in Den Haag, Leiden en Lisse

Naast Den Haag zijn wij met ons dakdekkersbedrijf ook actief als dakdekker in LisseLeidenVoorschotenNoordwijk en Leiderdorp. Wij maken geen onderscheid in het type dakbedekking of woning. Zowel voor nieuwbouwwoningen als monumentale panden verzorgen onze dakdekkers de dakbedekking in Den Haag. Hierbij kunt u kiezen uit EPDM dakbedekking of bitumen dakbedekking. Het materiaal EPDM bestaat uit een groep synthetische rubbers, deze rubbers zorgen voor een extra lange levensduur van 40 jaar. Bitumen dakbedekking is duurzaam en kent bijzondere eigenschappen als waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking.

Ook bieden we andere dakwerken aan, bijvoorbeeld dakisolatie en dakrenovatie. Met goede dakisolatie verhoogt u het comfort in uw huis en u verlaagt ook nog eens de energiekosten.

15 jaar garantie op al onze dakwerken

Omdat wij u kwaliteit willen verzekeren krijgt u, naast de fabrieksgarantie op de materialen die we gebruiken, maar liefst 15 jaar garantie op onze dakbedekking in Den Haag. Bovendien bieden we u een revolutionair kwaliteits- en garantieconcept aan, genaamd DSG [Dak Garantie Systeem]. Hiermee staan we voor professionaliteit en deskundigheid. We geven u goed advies, persoonlijke service en komen met gepaste oplossingen.

Als professionele dakdekker in Den Haag verzekeren we u te allen tijde van de beste kwaliteit en de beste prijs. Dáár kunt u op rekenen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Dakbedekking Den Haag

Gerenommeerde dakdekker in Den Haag

Dat u bij ons verzekerd bent van kwaliteit en service, blijkt wel uit het feit dat steeds meer klanten kiezen voor R.A. Daktechniek. Zo zijn wij in 2012, 2013 én 2014 uitgeroepen tot ‘Beste bedrijf’. Wij zijn als gespecialiseerde dakdekker in Den Haag van vele markten thuis, onze dakdekkers zijn snel, secuur, specialistisch én solide.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Gecertificeerd dakdekkersbedrijf in Den Haag

R.A. Daktechniek is aangesloten bij KOMO, het landelijke netwerk van gekwalificeerde dakdekkers en producenten van hellende daken. We zijn in het bezit van diverse KOMO-certificaten, waaronder het KOMO-procescertificaat BRL 1513 Dakdekken Hellende daken en PBL 0179 Betonpannen. Doordat wij meerdere keren voor het behoud van onze certificaten worden gecontroleerd, blijft u altijd van dezelfde hoogwaardige kwaliteit verzekerd. Daarnaast zijn wij de eerste erkende Dakmeester in de provincie Zuid-Holland.

“Wij zijn als gecertificeerd dakdekkersbedrijf werkzaam in heel Den Haag, dus ook in de omliggende plaatsen Voorburg, Rijswijk en Leidschendam.”

Dakdekker in Den Haag nodig?

Bent u benieuwd naar wat wij als dakdekker in Den Haag kunnen betekenen in uw situatie? Misschien lekt uw dak, zijn er andere mankementen of wilt u een dakinspectie laten uitvoeren. Wij helpen u met veel passie verder. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan weet u qua kosten precies waar u aan toe bent.

Wilt u meer weten over wat we voor uw dak kunnen betekenen? Geen probleem, wij zijn gewoon bereikbaar als u meer informatie wenst en beantwoorden uw vragen met plezier. Ons telefoonnummer is 06-34387822. Wij zijn R.A. Daktechniek en wij staan te allen tijde voor u klaar!

Contact opnemen Offerte aanvragen