Dakdekker in Den Haag

Dakdekker in Den Haag inschakelen? Misschien is uw dak aan reparatie toe omdat hij schade heeft opgelopen door storm, of is het weer tijd voor een dakinspectie? Wanneer er sprake is van schade aan het dak, raden we aan om zo snel mogelijk een professional in te schakelen. Op deze manier wordt meer schade en een grote kostenpost voorkomen. Ga bij voorkeur in zee met een dakdekker in Den Haag die snelle service biedt en gecertificeerd is. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen Offerte aanvragen

 • Razendsnelle service
 • Geen voorrijkosten bij reparatie
 • Standaard 10 jaar garantie
 • Altijd vrijblijvende offerte

Waarom investeren in een professionele dakdekker in Den Haag?

Uw woning is niet alleen emotioneel waardevol, maar vertegenwoordigt ook een aanzienlijke financiële waarde. Daarom is het belangrijk om uw woning goed te laten onderhouden. Een goed onderhouden en geïnstalleerd dak beschermt de inhoud van uw woning. Merkt u dat er vochtplekken op de muren ontstaan, of hoort u tijdens een regenbui iets druppelen in het dak? Wanneer u merkt dat uw dak verouderd is, er een dakpan ontbreekt, of het dak geïsoleerd moet worden, raden we aan om een dakdekker in Den Haag in te schakelen.

Verschillende soorten daken en dakbedekking in Den Haag

Wij maken geen onderscheid in het type dakbedekking of het soort dak. Zowel voor nieuwbouwwoningen als monumentale panden verzorgen onze dakdekkers de dakbedekking in Den Haag. Hierbij kunt u kiezen uit EPDM dakbedekking of bitumen dakbedekking. Het materiaal EPDM bestaat uit een groep synthetische rubbers, deze rubbers zorgen voor een extra lange levensduur van 40 jaar. Bitumen dakbedekking is duurzaam en kent bijzondere eigenschappen als waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Onze diensten

Bij ons dakdekkersbedrijf in Den Haag kunt u terecht voor een verscheidenheid aan dakdekkersdiensten. Hierbij kunt u denken aan gemodificeerde bitumen, isolatie, EPDM materiaal, dakpannen en nog veel meer. Maar ook voor dakgootreiniging, dakrenovatie, dakreparatie en een dakinspectie in Den Haag moet u bij ons wezen. Wat voor type dak u ook heeft: wij weten er wel raad mee.

Dakinspectie laten uitvoeren

Wanneer u op het punt staat om een huis te kopen in Den Haag, overweeg dan zeker een dakinspectie te laten uitvoeren door een deskundige dakdekker in Den Haag. Wij zullen het dak van de woning inspecteren op mankementen. Als we onvolkomenheden op het dak aantreffen, leggen we dit vast in een rapport.

Bij de onderhandelingen kunt u dit rapport aandragen en eventueel sturen op een lagere vraagprijs. Door een dakinspectie te laten uitvoeren door een professioneel dakdekkersbedrijf komt u exact te weten hoe het ervoor staat met het dak. De kosten voor een dakinspectie vallen erg mee, zeker als hiermee de vraagprijs lager uitvalt.

Daklekkage verhelpen

Een daklekkage is uiterst vervelend, omdat het voor veel schade en ongemak kan zorgen. Bij een vermoeden van daklekkage is het verstandig om snel in actie te komen. Hoe langer u wacht, hoe hoger de schade aan het dak zal oplopen. Wij nemen graag de dakreparatie in Den Haag voor onze rekening. Onze dakdekkers repareren de schade en zorgen weer voor een sterk, waterdicht en tochtvrij dak.

Dakpannen vervangen

Als dakdekkersbedrijf in Den Haag zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van dakpannen, loodwerk en schoorstenen. Onze dakdekkers plaatsen zowel keramische dakpannen als betonnen dakpannen. De keramische dakpan is een hoogwaardig natuurproduct van gebakken klei. Een dakpan van beton heeft een glad oppervlak, bovendien bestaan er ook varianten met een glazuren toplaag.

15 jaar garantie op al onze dakwerken

Omdat wij u kwaliteit willen verzekeren krijgt u, naast de fabrieksgarantie op de materialen die we gebruiken, maar liefst 15 jaar garantie op onze dakbedekking in Den Haag. Bovendien bieden we u een revolutionair kwaliteits- en garantieconcept aan, genaamd DSG [Dak Garantie Systeem]. Hiermee staan we voor professionaliteit en deskundigheid. We geven u goed advies, persoonlijke service en komen met gepaste oplossingen. Als professionele dakdekker in Den Haag verzekeren we u te allen tijde van de beste kwaliteit en de beste prijs. Daar kunt u op rekenen.

Dakreparatie Den Haag

Gecertificeerd dakdekkersbedrijf in Den Haag

R.A. Daktechniek is aangesloten bij KOMO, het landelijke netwerk van gekwalificeerde dakdekkers en producenten van hellende daken. We zijn in het bezit van diverse KOMO-certificaten, waaronder het KOMO-procescertificaat BRL 1513 Dakdekken Hellende daken en PBL 0179 Betonpannen. Doordat wij meerdere keren voor het behoud van onze certificaten worden gecontroleerd, blijft u altijd van dezelfde hoogwaardige kwaliteit verzekerd. Daarnaast zijn wij de eerste erkende Dakmeester in de provincie Zuid-Holland. U bent gegarandeerd van:

 • Razendsnelle service
 • Geen voorrijkosten bij een dakreparatie in Den Haag
 • Altijd de beste prijs
 • Vrijblijvende offerte
 • Standaard 10 jaar garantie op al onze dakwerken
 • Nette en zorgvuldige werkwijze: schoon werken en geen overlast
 • Enkel materialen met een KOMO-keurmerk
 • Wij werken volgens het bouwbesluit BRL 1513 voor pannendak renovaties
 • 15 jaar garantie op onze pannendak renovaties

Dakdekker in Den Haag nodig? Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat wij als dakdekker in Den Haag kunnen betekenen in uw situatie? Misschien lekt uw dak, zijn er andere mankementen aan het dak of wilt u een inspectie van het dak laten uitvoeren. Wij helpen u met veel passie verder! Neem gerust contact op.

Wij zijn verder ook werkzaam als dakdekkersbedrijf in Leiden, Noordwijk, Zoetermeer, Leiderdorp, Lisse, Voorschoten, Scheveningen, Sassenheim en Rijnsburg.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Dakbedekking Den Haag
Wat moet ik doen bij daklekkage?

Bij vermoedelijke daklekkage is snel handelen belangrijk. Neem direct contact met ons op voor een snelle en professionele dakreparatie om verdere schade te voorkomen.

Hoe vaak moet ik mijn dak laten inspecteren?

We raden aan om uw dak minstens één keer per jaar te laten inspecteren, vooral na hevige stormen of andere extreme weersomstandigheden.

Wat zijn de voordelen van dakisolatie?

Dakisolatie verbetert niet alleen het comfort in huis, maar verlaagt ook uw energiekosten door warmteverlies te verminderen en de levensduur van uw dak te verlengen.

Zijn er voorrijkosten bij een dakreparatie?

Nee, bij R.A. Daktechniek rekenen we geen voorrijkosten voor dakreparaties in Den Haag.

Hoe herken ik een daklekkage?

Een daklekkage kunt u herkennen aan vochtplekken op het plafond, muren of dakconstructie, schimmelvorming, of een muffe geur in huis. Bij twijfel is het verstandig om een dakinspectie te laten uitvoeren.

Hoeveel kost een dakreparatie?

De kosten voor een dakreparatie variëren afhankelijk van de omvang van de schade en het type reparatie dat nodig is. Bij ons dakdekkersbedrijf geniet u altijd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten.

Bieden jullie garantie op dakreparaties?

Ja, wij bieden standaard 10 jaar garantie op al onze dakwerken en 15 jaar garantie op pannendakrenovaties. Zo bent u verzekerd van langdurige kwaliteit en duurzaamheid.