Ervaren dakdekker in Zoetermeer

Zoekt u een dakdekker in Zoetermeer die uw huis op professionele wijze kan voorzien van een nieuwe laag dakpannen? Zoek dan niet verder en kies voor de professionele diensten van R.A. Daktechniek. Bij ons wordt u geholpen door ervaren dakdekkers die u voor een zeer goede prijs voorzien van een razendsnelle service. U en uw woning verdienen nu eenmaal de beste service. Dat is een mooi startpunt voor uw samenwerking met R.A. Daktechniek: de dakdekker in deze regio.

Ieder dak is uniek, ook dat van u. Om deze reden adviseren en realiseren wij altijd een 100% maatwerkoplossing voor u

Is er een mankement aan het dak? Schakel direct onze deskundige hulp in om erger te voorkomen. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Dakdekker in Zoetermeer | dakbedekking van kwaliteit

Bij deze dakdekker in Zoetermeer bent u verzekerd van nieuwe dakbedekking van hoge kwaliteit. Niet alleen de dakpannen en andere materialen waarmee wij werken zijn van hoge kwaliteit. Ook de kennis en kunde van onze dakdekkers van hoge kwaliteit. Onze professionals staan bekend om hun nette en zorgvuldige manier van werken en hebben tijdens hun werkzaamheden ook oog voor ‘schoon werken’.

  • Razendsnelle service;
  • Geen voorrijkosten bij reparatie;
  • Altijd de beste prijs;
  • Vrijblijvende offerte;
  • Standaard 10 jaar garantie;
  • Enkel materialen met een KOMO keurmerk.

Verschillende soorten dakbedekking

Wanneer u kiest voor R.A. Daktechniek kunt u zelf kiezen wat voor dakbedekking u wilt. Maak een keuze uit de volgende verschillende soorten:

  • Daken van EPDM: een dakbedekking die bestaat uit een groep synthetische rubbers met een levensduur van wel 40 jaar
  • Daken van gemodificeerde bitumen: dat u kiest voor de unieke eigenschappen van dit materiaal, namelijk duurzame waterdichtheid, een uitstekende hechting en een eenvoudige verwerking.

U krijgt bij ons standaard tien jaar garantie op alle dakbedekking én onze materialen zijn allen voorzien van een KOMO Keurmerk.

Wij werken voornamelijk voor particulieren. Maar ook gemeentes, woningbouwcorporaties, makelaars, aannemers en ontwikkelaars schakelen ons in.

Kwalitatieve dienstverleningen voor een scherpe prijs

Bij ons bent u gegarandeerd van de beste prijs. Wij rekenen geen voorrijkosten, waardoor u veel kosten bespaart. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid tot het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Zodoende weet u altijd waar u aan toe bent en geniet u van kwalitatieve dienstverlening voor een scherpe prijs.

Revolutionair concept

R.A. Daktechniek kan u sinds kort een revolutionair kwaliteits- en garantieconcept genaamd Daksysteemgarantie PLUS aanbieden! Als dakbedekking bedrijf zijn we namelijk gecertificeerd, waardoor wij voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit staan. Wij mogen sinds 2017 het predicaat Dakmeester dragen en willen u laten zien dat wij de behaalde certificaten waard zijn.

15 jaar garantie

Daarom krijgt u van ons 15 jaar garantie op onze diensten. Zo willen we u zekerheid geven dat wij alle eventuele risico’s geïdentificeerd hebben en alle technieken op het gebied van daktechniek op deskundige wijze beheersen. U kunt dus naast de fabrieksgarantie op de materialen ook terugvallen op onze eigen garantie op de door ons verleende diensten.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en we komen zo snel mogelijk bij u terug

Neem contact op met dé dakdekker in Zoetermeer en omstreken

Is uw dak aan vervanging toe of heeft u een nieuw huis en zoekt u een nog een professionele dakdekker in Zoetermeer en omstreken? Bekijk vandaag nog onze website voor een overzicht aan alle mogelijkheden bij R.A. Daktechniek. Heeft u interesse? Neem dan via onderstaande buttons vrijblijvend contact op met R.A. Daktechniek, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Heeft u een vraag over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.