Dakgoot schoonmaken in Den Haag

Uw woning is erg waardevol en daarom moet u ook de buitenkant van uw woning regelmatig reinigen. Hoe vaak denkt u er bijvoorbeeld aan uw dakgoot schoon te maken? Dakgoten zijn in ons regenachtige land een cruciaal onderdeel van het rioolstelsel. Een verstopte dakgoot kan tot wateroverlast en beschadigingen aan uw huis leiden. Laat daarom uw dakgoot schoonmaken in Den Haag door R.A. Daktechniek.

R.A. Daktechniek is sinds kort lid van de stichting Dakmeester, waardoor we onszelf Dakmeester mogen noemen. Ook zijn we in bezit van de KOMO certificaten KOMO-procescertificaat BRL 1513 Dakdekken Hellende daken en PBL 0179 Betonpannen. Omdat we dit predicaat dragen bent u bij ons verzekerd van het hoogste kwaliteitsniveau. Wij staan garant voor deskundigheid, advies, goede service en perfecte oplossingen. Om u daarvan te verzekeren krijgt u van ons een revolutionair kwaliteits- en garantieconcept genaamd Daksysteemgarantie Plus aangeboden. Dat houdt voor u in dat u, naast de fabrieksgarantie op de materialen, ook maar liefst 15 jaar garantie op onze diensten krijgt. Zo willen wij u verzekeren van kwaliteit.

Voorkom vervelende lekkages en overbodige extra kosten door uw dakgoot schoon te maken. Neem direct contact met ons op wanneer u zo snel mogelijk uw dakgoot in Den Haag wilt laten reinigen. Woont u elders dan in Den Haag? Geen probleem, we kunnen ook in andere steden bij u thuis de dakgoot komen schoonmaken.

Soorten rioolstelsels in Nederland

Nederland kent twee soorten rioolstelsels; de gescheiden stelsels en de gezamenlijke stelsels. Bij de gescheiden stelsels wordt het hemelwater en het vuilwater in aparte rioolbuizen afgevoerd. Bij de gezamenlijke stelsels wordt het hemelwaterafvoer en het vuilwater in één rioolbuis afgevoerd.

In nieuwbouwwijken zien we veelal gescheiden stelsels, bij de oudere wijken vaak niet. Dit veroorzaakt daar aantoonbaar meer verstoppingsproblemen. Als u uw dakgoot niet reinigt, spoelt het vuil uit de dakgoot in de grondleiding. De grondleiding is immers de hoofdafvoer. Dit veroorzaakt vervolgens snel verstoppingen. Met het periodiek laten reinigen van uw dakgoten door specialist R.A. Daktechniek vermindert u de kans op deze verstoppingen. Maak uw dakgoot in Den Haag dus regelmatig schoon en voorkom hiermee vervelende lekkages en erger.

Hoe frequent de dakgoot schoonmaken?

Wij adviseren u dit minstens één keer per jaar te doen, aan het eind van de herfst. Kies daarbij voor ons aantrekkelijke dakonderhoudscontract. Dan heeft u altijd zekerheid dat elk jaar uw goten én dak gecontroleerd worden en schoon zijn. We maken alles schoon, plaatsen dakpannen recht en maken uw dak winterklaar. Ideaal als u al wat ouder bent, druk bent of hoogtevrees hebt.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze dakgootreinigingsservice? Neem dan gerust contact met ons op en stel uw vraag. U kunt ook geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden vragen en een vrijblijvende offerte aanvragen. Zorg voor een schone dakgoot in Den Haag en voorkom problemen!