Dakbedekking Oegstgeest

Bent u op zoek naar dakbedekking in Oegstgeest en omstreken om uw huis van een nieuwe laag dakpannen te voorzien? Een professional die zijn vak goed verstaat en in de loop der jaren veel ervaring heeft opgedaan op dit gebied en die u hierdoor uitstekend van dienst kan zijn? In dat geval bent u op zoek naar RA Daktechniek!

R.A. Daktechniek kan u sinds kort een revolutionair kwaliteits- en garantieconcept genaamd Daksysteemgarantie PLUS aanbieden! Als dakbedekking bedrijf zijn we namelijk gecertificeerd, waardoor wij voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit staan. Wij mogen sinds 2017 het predikaatDakmeester dragen en willen u laten zien dat wij de behaalde certificaten waard zijn. Daarom krijgt u van ons 15 jaar garantie op onze diensten. Zo willen we u zekerheid geven dat wij alle eventuele risico’s geïdentificeerd hebben en alle technieken op het gebied van daktechniek op deskundige wijze beheersen. U kunt dus naast de fabrieksgarantie op de materialen ook terugvallen op onze eigen garantie op de door ons verleende diensten. Wij zijn ook beschikbaar in als dakdekker in Den Haag en Leiden.

Kiezen voor dakbedekking Oegstgeest

Als u kiest voor RA Daktechniek, kiest u voor kwaliteit. De professionals van RA Daktechniek staan bekend om hun nette en zorgvuldige manier van werken, waar zij ook oog hebben voor ‘schoon werken’. Dit betekent dat deze vakmannen de overlast en rommel tot een minimum proberen te beperken, wat voor u als klant erg prettig is. Een mooi startpunt voor uw samenwerking met deze dakdekker Oegstgeest.

Daken en goten – dakbedekking Oegstgeest

Als u kiest voor RA Daktechniek als uw dakdekker Oegstgeest, kunt u ook kiezen voor daken van EPDM. Dit is een dakbedekking die bestaat uit een groep synthetische rubbers die een verwachte levensduur van liefst 40 jaar in het Europees klimaat hebben! Ook kunt u kiezen voor de zogenaamde gemodificeerde bitumen als dakbedekking Oegstgeest. Dit betekent dat u kiest voor de unieke eigenschappen van dit materiaal: duurzame waterdichtheid, een uitstekende hechting en een eenvoudige verwerking.

Contactopnemen voor dakbedekking Oegstgeest

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die RA Daktechniek u te bieden heeft op het gebied van dakdekking in Oegstgeest? Bekijk vandaag nog de website voor een overzicht aan alle mogelijkheden. Ook kunt u hier alle informatie vinden om zelf contact op te nemen om al uw vragen en opmerkingen te stellen of een vrijblijvend gesprek aan te vragen!