Dakreparatie Den Haag

Certificeren

Gecertificeerde Dakmeester

De aanwezigheid van een certificaat is voor opdrachtgevers en klanten steeds vaker een voorwaarde. Zowel particulieren, bedrijven als overheden waarderen de duurzaamheidsprestaties bij de selectie van een bedrijf. Door certificatie van het bedrijf maken wij aantoonbaar dat duurzaam ondernemen bij R.A. Daktechniek gewaarborgd is. Als u kiest voor ons als uw dakdekker, dan weet u dat u werkt met een professional die beschikt over deskundigheid en die garant staat voor kwaliteit. Vanaf 2017 heeft u garantie op dakbedekking dakpannen bij R.A. Daktechniek. En dat voor 15 jaar! Voor overige dakbedekkingen zoals bitumen, PVC, EPDM geld een garantie van 12 jaar. Doordat wij gecertificeerd dakdekker zijn, kunt u altijd terugvallen op dakbedekking garantie, mocht onze daktechniek en uitvoering niet goed zijn. Dat geeft u nog meer zekerheid over kwaliteit.

R.A. Daktechniek beschikt over het KOMO-procescertificaat BRL 1513 Dakdekken Hellende Daken; scope betonpannen en keramische pannen.

Jaarlijkse kwaliteitscontrole voor behoud certificaten

Per jaar worden wij diverse keren gecontroleerd door SKG-IKOB en de Stichting Dakmeester voor het behoud van de certificaten. U kunt dus blijvend vertrouwen op de kwaliteit die R.A. Daktechniek levert. Bij ons krijgt u, op dakbedekking dakpannen, 15 jaar gegarandeerd vakwerk in dakwerk!